FacebookLinkedinYoutube

Over Open Coffee Joure

Open Coffee Joure

De Open Coffee Joure biedt de mogelijkheid voor ondernemende mensen uit de gemeente De Friese Meren om elkaar te leren kennen, met elkaar te brainstormen, elkaar te versterken of gewoon nieuwe mensen te ontmoeten. De Open Coffee Joure is er voor alle (potentiële) ondernemers. Goede gesprekken ontstaan als vanzelf tijdens een verse kop koffie of thee. 

Nieuwe vorm vanaf 2015

De Open Coffee Joure werd drie jaar lang elke tweede woensdag van de maand georganiseerd in Doppio Joure aan de Midstraat 7. Echter liep de belangstelling voor deze bijeenkomsten af. De organisatoren besloten tot een samenwerking met Fryslan onderneemt. Fryslan onderneemt is een groep ondernemende mensen die 8 keer per jaar bijeenkomen om elkaar actief te ondersteunen bij ondernemersvragen of werk te genereren voor elkaar, eventueel met inzet van elkaars netwerk. 

De leden van Fryslan onderneemt organiseren nu de bijeenkomsten van Open Coffee Joure. Vier keer per jaar wordt op een locatie in Joure een inspirerende netwerkbijeenkomst georganiseerd voor warme contacten met warme koffie of thee. Je bent daarbij van harte welkom! Hou deze site in de gaten voor de data en sprekers. 

 

FryslanOnderneemtnl